Comfortabel samenwerken

Succesvolle samenwerking op de werkplek zorgt voor een productieve en positieve werkomgeving. Als succesvol samenwerken voor (enkele) teamleden veel energie kost, dan leidt dit uiteindelijk naar onsuccesvol samenwerken.

Hoe zorg je ervoor dat het hele team of diverse teams met elkaar op een comfortabele en duurzame manier goed samenwerken? Volg de training of het coachingstraject en je krijgt handvatten en inzichten die hierbij helpen.

SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_comfortabel samenwerken 600x400

Onderwerpen en opbrengsten van de training

  • open communicatie
  • gemeenschappelijke visie en/ of doelen
  • vertrouwen en respect binnen en tussen teams opbouwen
  • feedback leren en durven ontvangen en geven
  • verheldering werkprocessen
  • inzichten in elkaars talenten en expertises
  • versoepeling conflicthantering
  • stimulerende en veilige werkomgeving

Comfortabel samenwerken is een training op maat en kan zowel individueel voor bijvoorbeeld teamleiders en als door een groep worden gevolgd. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek volgt een intake waarna de training op maat wordt voorgesteld.

SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_Opbrengst training 600x424

Over inzichten in elkaars talenten en expertises

Breng in kaart en stem op elkaar af

Als je samen aan een project werkt, heeft ieder teamlid een eigen plek en een rol. Zoals in een klok een combinatie van tandwielen nodig is om het te laten werken, zo heeft een team ook de juiste combinatie van mensen nodig.

Aan de buitenkant kun je niet zien wat voor 'tandwiel' iemand is. Daarom is het goed om in kaart te brengen wat iemand kan en ook wat deze zou willen kunnen. Is er vervolgens duidelijkheid van alle talenten, dan zet je de tandwielen op de juiste plek en kan het echt project beginnen.

Inhoud op maat

Weten wat je kunt en wilt is één van de mogelijke modules. Heeft jouw team eerder al eens iets ondernomen op het gebied van talenten in kaart brengen? Dan kunnen we er samen voor kiezen deze module af te slanken en gebruik te maken van de reeds aanwezige informatie. We zijn flexibel en zo doen we niets dubbel. Ben je benieuwd naar de andere flexibele opties? Neem dan vrijblijvend contact op.