Waarom SkillsNL?

Wij hebben een ideaal. Namelijk dat iedereen die dit wil, mee kan doen. Meedoen met bijvoorbeeld collega’s, met school en met de samenleving.

We kunnen vaak meer dan we denken, maar missen het zelfvertrouwen om aan iets nieuws te beginnen. Daarom houden we het laagdrempelig.

SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_communication1 600x400

Hoe houden we het laagdrempelig?

Passend bij ieder niveau

Je hoeft niet gestudeerd te hebben om bij ons een training te volgen. De live trainingen sluiten aan bij de behoefte en het niveau van de deelnemers. In onze videotrainingen* gebruiken we begrijpelijke taal en bovendien kun je deze altijd even stopzetten om erover na te denken.

*Live vanaf september 2024

SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_onlinestudy4 600x400

Keuze in hoe je de training volgt

Je kunt bij ons kiezen voor een live training, alleen of in een groep, of een online videotraining (binnenkort beschikbaar). Vind je het dus prettig om samen te leren, dan kies je voor een groepstraining. Leer je liever op je eigen tijd en op je eigen manier, bekijk dan onze videotrainingen.

Ook handig: wanneer je een videotraining volgt en toch nog wilt overleggen, dan kun je via een plusprogramma online videobellen met een trainer en andere deelnemers.

Direct kunnen toepassen en eerste successen ervaren

Iedere training zorgt voor inzichten en praktische tips waar je direct in jouw dagelijks leven iets mee kunt. Waar we voor gaan is dat je een training bij ons fijn vindt om te doen en durft nieuwe dingen uit te proberen.

Trainingen ook in Engels mogelijk

We gaan voor zo laagdrempelig mogelijk en dus kunnen al onze trainingen ook in het Engels worden aangeboden.

Het team

Binnen ons team is expertise aanwezig op het gebied van onderwijs, hoogbegaafdheid, studie- en loopbaanadvies, sociaal werk, projectmanagement, conflicthantering (mediation), persoonlijk leiderschap en coaching.

Oprichter en trainer Marloes

In 2018 heeft Marloes SkillsNL opgericht om meer mensen te kunnen helpen met hun zelfvertrouwen. "De eerste stap is soms als een berg en daarom willen we met SkillsNL laagdrempelig de mogelijkheid bieden om toch in beweging te komen."

Sinds 2007 heeft ze verschillende rollen in de educatieve sector vervuld, zoals studiekeuzeadviseur, accountmanager internationalisering en docent Nederlands, Frans en Leren leren. Daarnaast is ze ook opgeleid tot mediator, buurtbemiddelaar en specialist hoogbegaafdheid. 

Marloes houdt van kijken naar wat er wél mogelijk is en ze werkt oplossingsgericht. In de praktijk komt dit terug in een enthousiasmerende houding tijdens trainingen.

SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_Marloes1 600x400

Coach en trainer Aljosja

Aljosja is expert in de gebieden ontwikkelen en opleiden, communicatie en organisatiekunde. Zij werkt als projectleider, trainer en adviseur en is opgeleid als lerares, trainer, innovatiekundige en Transactioneel Analist. Voor zowel adviseren, realiseren als trainen en coachen is zij beschikbaar, zowel individueel als op teamniveau.

Wie met Aljosja werkt, ontmoet een bevlogen aanpakker die doelgericht en met humor werkt. Ze is analytisch sterk, ziet in mens en organisatie patronen en knelpunten die anderen niet zien en houdt van organisatorische puzzels. Hiervoor maakt ze graag gebruik van de onderstroom, waar de winst zit om transitieprocessen te laten landen. Met zachte scherpte en vertrouwen weet zij mensen op verschillende niveaus mee te nemen in blijvende groei en ontwikkeling.

Specialismen: Transactionele Analyse, Systemisch werken, individuele coaching en teamcoaching, communicatietrainingen, persoonlijk leiderschap, organisatieontwikkeling.

Aljosja
SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_logo_NHL Stenden
SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_logo_Friesland College
SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_logo-buromediation_buurtbemiddeling
SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_logo_OVO Fryslan Noord
logo_amedo