Conflicthantering op het werk

Wat is er aan de hand en wat willen we nu echt? Laat inzichten vanuit mediation je helpen.

SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_Conflicthantering op het werk 600x400

Of er nu op dit moment iets speelt in je bedrijf of dat je graag wilt dat jullie als collega's toekomstbestendig kunnen werken, in beide gevallen is het interessant om te ontdekken wie er betrokken zijn, wat iedereen wil en waar een overlap zit in wensen.

Voorbereid op nieuwe situaties

Het is dus ook interessant voor als er nog weinig aan de hand is, maar er een verandering aan zit te komen. Denk bijvoorbeeld aan een fusie van bedrijven of het samenvoegen van twee afdelingen. Onzekerheid maakt het spannend en het is prettig als je weet wat je zelf wilt en hoe je het gesprek met anderen kunt aangaan.

Conflicthantering met klanten en relaties

Een tevreden klant is veel waard. Voor bedrijf én werknemers.

Soepele contacten

Het kan gebeuren dat er spanningen ontstaan tussen een bedrijf en zijn klanten of relaties. In plaats van elkaar te wijzen op elkaars tekortkomingen, kun je ook kijken naar wat de ander wil en wat jijzelf wilt.

Deze training wordt verzorgd door ervaren mediators die kunnen helpen met inzichten over conflicthantering en ook aanwijzingen geven voor soepele communicatie.

Opzet trainingen

Je kunt kiezen uit een basistraining of volledige training met verdieping. Uiteraard is het maatwerk.

De basistraining is één dagdeel en de volledige training twee tot drie dagdelen. Dit hangt af van de wensen van het bedrijf en team.

Groepsgrootte kan variëren van 3 tot 15 deelnemers.

Locatie

SkillsNL heeft een aantal mooie ruimtes beschikbaar in Leeuwarden en kan verder ook op locatie of incompany de training verzorgen.

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.