SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_house keeping 600x400

Grip op huishouden

Kinderen voor kinderen had ooit een mooi liedje over de afwas:

"Oh als de afwas maar eens af was, was die afwas maar eens af. Oh oh als de afwas maar eens af was, als de afwas maar eens af was, was die afwas niet zo'n straf."

Als je het idee hebt dat je thuis nooit klaar bent en wel hulp kunt gebruiken qua inzichten, tips en trucs, volg dan deze training. Alleen of in een kleine groep, bij ons of bij je thuis, het is allemaal mogelijk.

Combinatie van huishoudtrucs, jezelf leren kennen en leren je aan je planning te houden

Het lijkt een vreemde eend in de bijt, deze huishoudtraining tussen alle trainingen over communicatie en zelfontwikkeling. Toch is er een overlap, zoals bijvoorbeeld bewustwording van je mindset en de psychologie achter keuzes maken.

Vaak weet je heus wel hoe je iets moet opruimen of schoonmaken. Daar gaat het in de training dan ook maar deels om. Het gaat er meer om dat je herkent welke gewoontes je nu hebt, hoe je tijd anders kunt indelen, ziet welke mindset je hebt en erachter komt wat jij (thuis) het belangrijkste vindt.

SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_vreemde eend 400x400
SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_logo_Skillsbyvideo_NL

Videotraining Grip op huishouden

Naar aanleiding van succesvolle live trainingen wordt er nu een videotraining ontwikkeld. Deze is zelfstandig en in eigen tempo af te ronden.

Vanaf oktober 2023 is deze videotraining beschikbaar. Eerder ondersteuning nodig qua inzichten en tips & tricks? Neem dan contact op voor trainingen op maat.

SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_clean up 400x600

Praktische informatie

De training wordt altijd gebaseerd op de wensen van deelnemers en op maat gemaakt. Dit is van invloed op de duur van de training.

Een gemiddelde training heeft 4 bijeenkomsten van 1,5 uur, verspreid over 2 maanden. Zo kun je de nieuwe inzichten en ideeën echt gaan uitproberen en delen met anderen.

Tarieven:

  • individueel 2-maandentraject : €299,-
  • duo 2-maandentraject: €159,- per persoon
  • groepje (3 tot 5 personen) 2-maandentraject: €119,- per persoon

Bovenstaande training vindt plaats bij ons kantoor in Leeuwarden. Wil je graag thuis of elders op locatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.