Werkplezier: welke voldoening haal jij eruit?

Wat we onder werkplezier is persoonlijk, een mening. Wat jij leuk vindt, vindt een ander bijvoorbeeld saai of juist te druk. Sta jij wel eens stil bij waarom je een bepaalde baan zo fijn vond of wat iets voor jou een droombaan maakt?

Deze training is bedoeld om erachter te komen wat jou aantrekt in een baan en ook hoe je dit in je huidige baan (terug) kunt vinden.

We beloven niet dat je gelijk je droombaan krijgt, maar met de inzichten uit deze training kun je het voor jezelf wel leuker maken.

SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_work 600x400

We kunnen zelf al heel goed benoemen wat we NIET willen

In de training leer je manieren om je wensen terug te vinden en ook hoe je dit zelf in je werk voor elkaar kunt krijgen. In andere woorden: wat motiveert jou?

Opzet in drie stappen: eerst onderzoek je wat je graag terugziet in je werk, dan leer je jouw doelen te verwoorden en daarna hoe je deze omzet in acties.

Je kunt deze training zien als een zaaiproject: de inzichten en oefeningen zijn zaadjes die deels direct en deels in de komende maanden en jaren gaan uitgroeien tot zichtbare veranderingen.

SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_Yes I can 600x400

Korte en langere termijn: wat levert het op?

Zoals bij de meeste trainingen van SkillsNL zijn er ook hier snelle en duurzame uitkomsten. Enkele voorbeelden:

  • Tips om direct concrete acties uit te zetten
  • Van bezwaren naar mogelijkheden gaan kijken
  • Overzicht en duidelijkheid ervaren
  • Inzicht krijgen in eigen talenten én wensen
  • Weten waar je het voor doet, geeft focus en rust
  • Energie overhouden voor andere dingen
SkillsNL_vaardighedenvooriedereen_sight goal 450x600

Vanaf december 2023 als hybride training

De training Werkplezier is heel geschikt om deels zelfstandig met video's en opdrachten, en deels live met een trainer te doorlopen. Daarom dat we nu werken aan een korte videoserie om te combineren met de trainingsessies.

Opzet is 3 live sessies, alleen of in kleine groepjes van maximaal 6 personen, en tussendoor zelfstandig doorwerken. Locatie is flexibel. Van begin tot eind duurt een training tussen één en vier maanden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.